PROIECT ERASMUS + LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ͈SFÂNTUL NICOLAE”


 


În perioada 16 – 20 aprilie 2018 Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu desfășoară proiectul Erasmus+ „Turn bullying off!”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, acțiunea K1, domeniul tineret.

Proiectul este coordonat de Școala Gimnazială ͈ Sfântul Nicolae ̎ și este realizat în colaborare cu următorii parteneri: Kállósemjéni Diákokértés Ifjakért Egyesület din Ungaria, Aksemseddin Bilimve Sanat Merkezi din Turcia, Collège Boris VIAN din Franța și Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Gorj.
Proiectul își propune familiarizarea tinerilor cu fenomenul de bullying și are ca țintă conștientizarea consecințelor pe care le are acest tip de comportament asupra persoanelor agresate. Activitățile vor fi găzduite de Școala Gimnazială ͈ SfântulNicolae̎ și vor reuni 43 de tineri din România, Ungaria, Franța, și Turcia. Prin activități non-formale, participanții vor învăța să își controleze emoțiile, să fie toleranți și să cooperezemai bine cu colegii în timpul activităților școlare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.