Peste 80 de miliarde de lei vechi pentru şcolile Târgu-Jiului


Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a anunţat săptămâna trecută că suma care va fi alocată anul acesta pentru investiţii, dar şi pentru reparaţii în unităţile şcolare din oraş se ridică la valoarea de peste 8 milioane de lei, potrivit AGERPRES.

Deşi bugetul local nu a fost încă stabilit, primarul a menţionat că va aloca această sumă pentru şcoli, iar în paralel vor fi accesate şi alte programe pentru reparaţii şi investiţii în unităţile de învăţământ. Florin Cârciumaru a adăugat că cel mai important lucru îl reprezintă, în acest moment, schimbarea sau reabilitarea mobilierului din unităţile de învăţământ.

Într-o declaraţie pentru AGERPRES, Florin Cârciumaru a declarat:”Se lucrează insistent la definitivarea bugetului pe 2013, încă nu ştim pe ce ne putem baza, în paralel cu finalizarea bugetului se lucrează la programul de investiţii, programul de lucrări de gospodărie comunală şi reparaţii şi programul de igienizări şi investiţii noi la unităţile şcolare. Am mers personal la foarte multe unităţi, ca pe baza discuţiilor cu directorii să cunoaştem problemele, să stabilim un program amănunţit şi să putem începe lucrările. Aproximativ 8 milioane de lei vom aloca pentru şcoli, am insistat să primim bani şi de la Guvern pe diferite programe pentru unităţile şcolare. Dacă anul trecut am avut probleme majore cu asigurarea căldurii, probleme legate de acoperiş sau probleme legate de grupurile sanitare, la ora actuală avem la anumite unităţi şcolare probleme cu mobilierul”.

Cornel Șomîcu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.