Mesaj de început de an școlar al inspectorului școlar general al județului Gorj


”Începutul lunii septembrie are, pentru noi toți, o semnificație deosebită. Ne regăsim la început de an școlar, părinți, elevi și profesori, împărtășind aceeași încredere în dăruirea și competența învățătorilor și a profesorilor. În aceste momente, copiii sunt în centrul atenției noastre. Toate unitățile de învățământ din județul Gorj își deschid porțile pentru a-și primi elevii. Este un nou început. Orice început este o fereastră deschisă spre viitor. Pășim, cu toții, în noul an școlar, pe care ni-l dorim mai bun, cu aceleași emoții, cu credință și cu speranță.

Profesionalismul distinșilor colegi profesori este marele avantaj al învățământului din județul nostru. Admir responsabilitatea și implicarea de care dau dovadă și sunt sigură că vom reuși, împreună, să asigurăm un act educațional de calitate. Le doresc succes în efortul admirabil de a-i călăuzi pe elevi pe drumul spre cunoaștere și spre viață cu competență și cu profesionalism, realizări deosebite în activitatea didactică!

Partenerii pe care noi, oamenii de la catedră, ne bazăm cel mai mult sunt părinții. Școlile și-au deschis porțile pentru a-i primi pe elevii noștri, nu doar cu manuale școlare, ci și cu oameni ai școlii cu sufletele deschise, care le vor fi alături. Le doresc răbdare, sănătate , încredere !

Elevii noștri se află la vârsta la care doresc să schimbe lumea. Cheia de boltă a evoluției umane a fost mereu imaginația creatoare. Am toată încrederea că generația elevilor de astăzi va contribui la binele societății noastre, că respectul, generozitatea și empatia îi vor călăuzi. Sunt sigură că elevii de astăzi vor da lumii lor sens, prin efortul de a învăța, de a se dedica propriilor visuri, pe care să le urmeze! Am convingerea că vor fi călăuziți cu dăruire, de profesorii lor.

Tuturor-profesori, elevi și părinți-vă doresc multă sănătate și încredere!

Mult succes în noul an școlar!

Inspector Școlar General,

Profesor Doctor Marcela MREJERU”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.