Circa 1000 de dascăli gorjeni așteptați la Titularizare


 

În perioada 8-17 mai 2013 circa 1000 de cadre didactice sunt așteptate să se înscrie la examenul de titularizare din 30 iulie a.c. Au fost stabilite trei centre de examen.

 

Centrele de examen au fost stabilite la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Tehnic Nr.2 şi la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”. Comisiile deja stabilite pentru fiecare centru se vor ocupa de înscrierea candidaţilor. Dosarele trebuie depuse în perioada 8-17 mai 2013. Din dosarul care trebuie depus: copii legalizate ale actelor de studii, foaia matricolă, certificatul de absolvire şi certificatul profesional, avize sau atestate dacă este cazul, copii ale certificatelor de obţinere a gradelor didactice, adeverinţă care să ateste vechimea în învăţământ, copie a carnetului de muncă, aviz medical din care să rezulte că sunt apţi pentru a preda, decizia de întrerupere a activităţii dacă este cazul.

Verificarea şi avizarea dosarelor candidaţilor de către comisia de organizare şi desfăşurare a concursului şi consilierul juridic al inspectoratului şcolar se va face în perioada 20 – 22 mai. Organizarea şi desfăşurarea probelor practice sau orale şi a inspecţiilor speciale la clasă, 27 mai – 28 iunie, iar proba scrisă se va desfăşura în data de 30 iulie. Cei nemulţumiţi de notă vor putea depune contestaţii în perioada 5-6 august, urmând ca afişarea rezultatelor finale să fie făcute publice în data de 8 august.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.