O nouă performanţă pentru învăţământul gorjean


 

 

 

 

Ioana IsfanÎn perioada 22-27 iulie 2013, municipiul Zalău a găzduit etapa naţională a Olimpiadei de Ştiinţe pentru Juniori. Gorjul a avut reprezentare cu rezultate foarte bune, eleva Ioana Patricia Işfan calificându-se pentru lotul lărgit al Olimpiadei Internaţionale.

Potrivit site-ului oficial al ISJ Gorj, în perioada 22- 27 iulie  2013  s-a desfăşurat la Zalău Olimpiada de Ştiinte pentru Juniori- etapa naţională. Din judeţul Gorj  au participat elevii Ioana Patricia Işfan  şi  Dumitru Andrei Vede, ambii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, Târgu-Jiu.

Cei doi elevi au obtinut rezultate foarte bune, iar  eleva Işfan Ioana Patricia s-a calificat în lotul lărgit ce va reprezenta România la Olimpiada Internaţională  de Ştiinţe pentru Juniori, India 2013.

Pentru cei care nu ştiu, să spunem că eleva Ioana Patricia Işfan este fiica inspectorului şcolar general al judeţului Gorj, profesorul Ion Işfan, iar în acest an a mai adus un premiu pentru Gorj la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare.

2 gânduri despre “O nouă performanţă pentru învăţământul gorjean

  1. TOT RESPECTUL PENTRU ELEVII CARE NU SIMT CA-SI IROSESC VACANTA PENTRU PERFORMANTA: DE ROADELE MUNCII LOR VOR BENEFICIA TOATA VIATA, SI EI, DAR SI CEI CARE AU INCREDERE IN CAPACITATILE LOR! FELICITARI SI SUCCES IN CONTINUARE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.