„Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”la Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Tg- Jiu


SAM_4907Începând de luni 28, octombrie, și până vineri, 1 noiembrie, elevii Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Tg- Jiu s-au implicat în campania socială de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate. Campanie s-a derulat în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) sub egida „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

Scopul  acestei campanii a fost  acela de a dezvolta spiritul voluntariatului de la vârste mici, atitudinea de întrajutorare și grija față de ceilalți prin sensibilizarea elevilor şi profesorilor din şcoală cu privire la situaţia dificilă în care se află unii copii afectaţi de situaţia financiară a părinţilor.  Elevi implicaţi în activităţi de voluntariat, au înţeles cât de  important este  să dăruieşti din proprie iniţiativă, fără a cere nicio recompensă în schimb. Voluntariatul se poate naşte în sufletul fiecăruia,  voluntariatul cere şi responsabilitate.

Mulţi elevi şi profesori s-au implicat în acţiunea de colectare a fructelor şi legumelor. În  urma donaţiilor făcute, 10 de elevi au primit pachete cu fructe şi legume pentru ei şi familiile lor.

Am folosit această ocazie şi pentru a informa elevii cât de important este  să consume fructe şi legume în fiecare zi, deoarece  o sănătate puternică se conolidează încă din copilărie, din tinereţe. De aceea  fiecare elev din scoala a primit cate un fruct.

                                                                               Prof.   Ana Camelia Pecingină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.