Şedinţe cu profesorii începători la ISJ Gorj


inspectoratul-scolar-judetean-gorjPe parcursul acestei săptămâni, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj vor fi organizate şedinţe cu candidaţii înscrişi la examenul naţional de definitivare în învăţământ. În cadrul acestor şedinţe vor fi verificate şi validate fişele de înscriere ale candidaţilor.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul IŞJ Gorj, în perioada 13-18 ianuarie, la sediul inspectoratului, vor avea loc şedinţe cu candidaţii înscrişi la examenul naţional de Definitivat, sesiunea iulie 2014, pentru verificarea fişelor de înscriere şi validarea acestora. Inspectorul şcolar Adrian Constantin Popescu a anunţat că astăzi, la ora 12:00, la şedinţă sunt aşteptaţi candidaţii înscrişi la Limba şi literatura română şi limbi străine. Miercuri, 15 ianuarie, tot la ora 12:00, este programată şedinţa cu candidaţii înscrişi la Istorie, Geografie, şi Socio-umane; tot miercuri, de la ora 14:00, va avea loc o şedinţă cu învăţătorii. La şedinţa de joi, 16 ianuarie, de la ora 12:00, vor participa candidaţii înscrişi la Biologie, Discipline tehnice şi învăţământ special; la ora 14:00 sunt aşteptate educatoarele.
Vineri vor avea loc şedinţe cu candidaţii înscrişi la Educaţie fizică, Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Arte. Tot vineri va avea loc şi şedinţa cu candidaţii înscrişi la celelalte discipline sau cei care nu s-au putut prezenta anterior.

La examenul de definitivare în învăţământ din acest an s-au înscris 172 de cadre didactice din Gorj; şase dintre acestea nu vor putea însă susţine examenul deoarece nu au studii autorizate.
Candidaţii înscrişi vor trebui să susţină cel puţin două inspecţii la clasă şi o probă scrisă. Inspecţiile speciale se susţin până la data de 5 iunie 2014, în unitatea de învăţământ la care este încadrat candidatul sau, după caz, într-o altă unitate de învăţământ, cu avizul inspectorului şcolar pentru dezvoltarea resursei umane şi al directorului unităţii de învăţământ primitoare. Proba scrisă se va desfăşura în data de 14 iulie, iar primele rezultate ale examenului de definitivat vor fi afişate în cursul zilei de 19 iulie. În perioada 19-20 iulie, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii. Acestea vor fi soluţionate până în data de 14 iulie, când vor fi afişate rezultatele finale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.