Iubeşte Studenţeşte de Dragobete cu studenţii din UCB


DSC_2224 De Dragobete, studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu  s-au iubit româneşte. Împreună cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Gorj şi Liga Studenţilor din UCB, au organizat ediţia a 5-a a proiectului ”Iubește Studențește de Dragobete“. Aproape 50 de perechi de îndrăgostiți de toate varstele au avut ocazia să se căsătorească pentru o zi.

Acţiunea a avut loc chiar în ziua de Dragobete, începând cu ora 13.00, în centrul municipiului Targu Jiu, lȃngă amfiteatrul din zona centrală, unde a fost amenajat standul „Iubeşte Studenţeşte de Dragobete“. Reprezentanţii celor două instituţii au dorit să promoveze iubirea, în  stil românesc, în oraşul lui Brâncuşi, astfel, ei au oferit celor aproximativ 50 de cupluri care au fost în trecere prin parc, certificate de logodnă pentru o zi.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Gorj şi Liga Studenţilor din UCB au împărțit baloane tuturor trecătorilor, puţini din păcate, datorită vremii nefavorabile, care nu a fost de partea organizatorilor.

 

Moșoi Ștefan Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.