Perioadă plină la ISJ Gorj pe mişcarea personalului didactic


inspectoratul-scolar-judetean-gorj

În judeţul Gorj există 112 cadre didactice care vor ieşi la pensie începând cu 1 septembrie 2014, o parte dintre aceştia vor beneficia de prelungire de până la trei ani. Există peste 600 de posturi scoase la concurs. Circa 30 de cadre didactice titulare vor intra în restrângere de activitate începând din toamnă.
Potrivit listelor transmise de către directorii unităţilor de învăţământ din Gorj, un număr de 112 cadre didactice titulare vor ieşi la pensie până la data de 1 septembrie. După centralizarea listelor cu titularii aflaţi în pragul pensionării, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj s-au constituit catedrele, încadrarea personalului didactic titular, soluţionarea cererilor de completare a normei didactice la nivelul unităţilor de învăţământ a personalului didactic titular pentru anul şcolar 2014-2015 iar acum,în luna aprilie, se va prelungi activitatea pensionarilor şi se vor face pretransferurile.
Conducerea ISJ Gorj a găsit soluţii pentru completarea cadrelor didactice care vor intra în restrângere de activitate începând cu luna septembrie. „La nivelul judeţului Gorj, înregistrăm 14 cadre didactice titulare care întregesc norma didactică din două unităţi şcolare în una singură; 29 de cadre didactice titulare care au normă incompletă şi completează norma didactică în anul şcolar 2014-2015; 14 cadre didactice titulare care au norma incompletă şi care vor completa norma didactică definitiv şi 29 de cadre didactice titulare care intră în restrângere de activitate începând cu 1 septembrie 2014. Precizăm că există catedre vacante pentru rezolvarea acestor restrângeri”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.