ZILELE CJRAE GORJ, o manifestare de ţinută pentru cadrele didactice


DSCN5766DSCN5784În perioada 19-20 iunie 2014, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj găzduiește o serie de manifestări derulate în cadrul Zilelor CJRAE Gorj.

Acțiunile au debutat, joi, 19 iunie 2014, la sediul CJRAE Gorj, cu Simpozionul intitulat „CJRAE, resursă semnificativă a sistemului educațional”, la care au luat parte profesori consilieri, profesori logopezi și asistenți sociali. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost prezent domnul Inspector Școlar General, prof. Ion Ișfan, alături de doamna prof. Ileana Mitelea, director al Casei Corpului Didactic Gorj.
Directorul CJRAE Gorj, prof. Ion Elena ne-a declarat în deschiderea simpozionului că „manifestarea are drept scop conștientizarea rolului fiecărei categorii de specialiști din CJRAE, ca resursă semnificativă pentru sistemul educațional din România și responsabilizarea acestora în vederea desfășurării unei activități educative de calitate. În demersul de implementare a unui învățământ modern și eficient, schimbul real de idei, experiențe și rezultate este esențial pentru creșterea calității servicilor oferite și a eficienței profesionale.”
Simpozionul s-a desfășurat pe trei secțiuni: 1. Consilierea educațională între provocări și realizări; 2. Abordarea paticipativă în practica asistenței sociale: responsabilitate, implicare, parteneriat, soluții; 3. Diagnoză, evaluare și intervenție în tulburările de limbaj și vorbire. Toate comunicările susținute în cadrul acestui simpozion vor fi publicate într-o broșură cu ISBN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.