Elevii derulează Proiectul „Ministru pentru o zi”


Deybat 4Consiliul Naţional al Elevilor (CNE) va derula în data de 16 septembrie proiectul „Ministru pentru o zi” împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apărării Naţionale şi Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri ş


Potrivit site-ului CNE, scopul programului este acela de conştientizare a responsabilităţilor unui lider cu atribuţii la nivel naţional şi înlăturarea barierelor de comunicare dintre elevi şi mediul decizional.

Din precizările organizatorilor reţinem că „la acest proiect se pot înscrie elevii din întreaga ţara care îşi doresc să contribuie la îmbunătăţirea politicilor educaţionale şi de tineret, înscriindu-se printr-o aplicaţie, până la data de 31 august, pe platforma suport a CNE, Wedu.ro. Formularul de înscriere constă în descrierea celor mai importante proiecte iniţiate de candidat, competenţele care îl recomandă pentru o astfel de poziţie şi detalierea unei ministrategii pentru dezvoltarea ministerului vizat”.

Cazarea şi transportul vor fi suportate de organizatori. Pentru fiecare secţiune disponibilă va fi anunţat un singur câştigător, în termen de maximum 10 zile de la finalizarea perioadei de înscrieri. Evaluarea aplicaţiilor va fi făcută de către o comisie mixtă formată din doi reprezentanţi ai Biroului Executiv al CNE, doi reprezentanţi ai ministerelor şi un consultant extern, precizează Agerpress.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s