Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială  „Gheorghe Tătărăscu” din Tg-Jiu


 

sc-1În data de 25.02.2017, între orele 9, 00 – 13,00 Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, Tg-Jiu, organizează Ziua Porţilor Deschise, eveniment dedicat părinţilor care vor să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare în anul şcolar 2017-2018. În cadrul evenimentului, părinţii pot afla mai multe informaţii despre şcoala la care vor învăţa cei mici. Luni, 27 februarie, vor începe înscrierile, pentru următorul an şcolar, la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” fiind disponibile 100 de locuri pentru clasa pregătitoare.

Scopul principal a fost prezentarea şcolii, a resurselor materiale şi umane viitorilor beneficiari, elevi şi părinţi.

Activităţile vor debuta cu prezentarea şcolii realizată în format PPT în care se prezintă planul de şcolarizare, facilităţile oferite elevilor, baza materială şi umană a şcolii, rezultatele deosebite ale elevilor şi cadrelor didactice la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, activităţile extraşcolare şi extracurriculare, proiectele şi parteneriatele şcolii, planurile de viitor.

De asemenea, doamnele învăţătoare ale claselor a IV-a ( Bîcoi Paraschiva, Golu Livia şi Popovici Nicoleta),  vor desfăşura o serie de activităţi interesante, plăcute, în scopul atragerii unui număr cât mai mare de elevi. Se vor organiza ateliere de pictură, jocuri de intercunoaştere, un spectacol muzical cu tema „ Pimăvara prin ochi de copil” şi o  expoziţie cu lucrări realizate de elevii şcolii noastre.

Potrivit metotodologiei, părinții, ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2017 inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile legii și ale prezentei metodologii.

Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017 inclusiv, pot să-și înscrie copiii în învățământul primar în clasa pregătitoare, dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare. Înscrierea acestor copii în clasa pregătitoare se face la solicitarea scrisă a părinților, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice a acestora, făcută de specialiști, atestă pregătirea copiilor pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.

 

Director adjunct,

Prof. Rădoi Adriana-Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.