Baschetul gorjean are viitor


 

În perioada 1-7 Iulie 2018, la Mangalia, s-a desfășurat Festivalul Național de Minibaschet la care au participat 87 de echipe de băieți si 28 de echipe de fete. Echipa de baschet  băieți  a Asociației Baschet Club Tg-Jiu, antrenata de Marius Vlaicu, s-a clasat pe LOCUL 1 in grupa H, o grupa echilibrată, jucând 8 meciuri, dintre care 7 câștigate si unul singur pierdut.

Rezultatele au fost urmatoarele: 36-25 cu ACS FOR YOU CLUJ-NAPOCA, 25-29 cu CSS BCN RAMNICU-VALCEA, 58-28 cu ACS DAN DACIAN PORTOCALIU BUCURESTI, 34-15 cu ACS U-BT ROSU CLUJ-NAPOCA, 51-27 cu BC CSU 2 SIBIU, 42-38 cu BC SLAM ROSU BUCIRESTI, 45-20 cu LPS CSU PITESTI si 35-23 cu CS DECENU TULCEA.

Castigatorii Grupei H a Festivalului National de Minibaschet-Mangalia 2018 a Asociatiei Baschet Club Tg-Jiu sunt: Bocean Flavius, Popescu Daniel, Barsasteanu Alexandru, Spineanu Andrei, Istratie Andrei, Vlaicu Mihnea-Capitanul Echipei, Voinea Narcis, Paicu Luca, Rata Razvan, Cenuse Bogdan.

„Pentru sportivii născuti în anul 2006-spune Marius Vlaicu- s-a încheiat o etapă din viața de baschetbalist și urmează alte etape, iar sportivii născuți 2007-2008 se vor pregăti pentru următorul Festival de Minibaschet de anul viitor. Multumiri tuturor copiilor și părinților care au avut încredere in acest Proiect Sportiv si au ramas langa noi si la greu dar si la bine si iata ca perseverenta si seriozitatea au dat rezultate. De asemenea multumiri Presedintelui Clubului Domnului Florian Barsasteanu, Vicepresedintelui Viorel Guta pentru implicare, precum si antrenorilor care au contribuit la formarea sportivilor: Prof.Gabriel Bekes, Prof. Iutalam Renato, Prof. Raut Laurentiu, Prof. Gliga Alexandru si, nu in ultimul rand, prietenul si colegul meu la acest Club Sportiv, Prof.Carlos Popescu.”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.