ZIUA SPORTULUI ȘCOLAR celebrată la Albeni


 

 

 

 

Ziua de 28 septembrie 2018 la Școala Gimnazială Nr.1 Albeni a fost dedicată SPORTULUI ȘCOLAR. În această zi s-a celebrat EUROPEAN SCHOOL SPORT DAY (ZIUA EUROPEANĂ A SPORTULUI ȘCOLAR) printr-o serie de activități sportive.

Astfel, cei aproape 100 de elevi ai claselor primare s-au adunat în curtea școlii pentru a participa alături de profesorii organizatori și îndrumători la evenimentele dedicate acestei zile.
Alături de alte 156 de școli din țară, elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Albeni, au participat la Crosul organizat în curtea instituției iar în partea a doua a programului a fost organizată o întrecere pe echipe, fiind necesară parcurgerea unui traseu aplicativ, tip ,,Exatlon”.
Menționăm faptul că, aceste evenimente au fost coordonate la nivel național de Federația Română Sportul pentru Toți iar la nivel european de Federația Maghiară a Sportului Școlar, cu Cofinanțarea Comisiei Europene prin Programul Erasmus+.
Timp de două ore, elevii și-au etalat calitățile de sportivi, zâmbetele acestora dând încredere organizatorilor că activitatea desfășurată în cinstea SPORTULUI a avut succes.
Mulțumesc profesorilor care au participat alături de elevi, doamnele învățătoare Costoiu Raluca, Hodoiu Paula, Codreanu Viorica, domnii învățători Iosu Valer și Catană Flavius, precum și domnului profesor Mărtescu Florin.
De asemenea, adresez mulțumiri părinților pentru sprijinul acordat precum și elevilor participanți.
Alături de dna Pânișoară Ștefania, consilier educativ la Școala Gimnazială Nr.1 Albeni, îmi exprim dorința ca SPORTUL să fie practicat zilnic, indiferent de vârstă, iar activitatea noastră să fie exemplu pentru toți cei care vor ,,SĂNĂTATE, PROSPEȚIME și LONGEVITATE!”. Secretul unei vieți sănătoase este acesta: ,,PRACTICAȚI SPORT!”

Prof. Vasile Popescu Ion Sorin

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.