Gorjul rămâne cu 83 de clase de liceu și 35 de profesională


 

Zilele trecute a fost un veritabil scandal în învățământul gorjean după ce s-a aflat că Ministerul Educaței Naționale a decis să reducă numărul de clase la mai multe licee. În urma reacției negative a celor implicați, inspectorul școlar general Marcela Mrejeru a reușit să anuleze măsura MEN, astfel că Gorjul va avea pentru anul școlar 2019-2020, 83 clase de liceu și 35 clase de profesională! Se pare că primarul Marcel Romanescu s-a băgat în poză fără merite deosebite.

Deși primarul Marcel Romanescu și-a asumat în presă merite nemeritate, ministrul Ecaterina Andronescu a declarat că: ” O spun foarte clar: în urma discuțiile pe care le-am avut cu doamna inspector general, am reglat lucrurile. Am vorbit cu domnul primar când deja toate lucrurile erau încheiate. Nu am încercat niciodată, poate și prin formarea mea în domeniul științelor exacte, să exagerez sau să obțin avantaje din ceva ce nu există”
Ministrul Educației spune negru pe alb că meritul pentru faptul că nu au dispărut 4 clase de nivel liceal este al inspectorului școlar general, Marcela Mrejeru, care a mers la Ministerul Educației pentru a arăta necesitatea, pe care o are județul nostru. Gorjul va avea pentru anul școlar 2019-2020, 83 clase de liceu și 35 clase de profesională!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.