Directori  pe un an în 23 de școli din Gorj


Pentru următorul an școlar, mai multe școli vor avea directori numiți doar pentru acest an școlar. Lista a fost dată publicității  de către ISJ Gorj, o declarație în această direcție fiind făcută de inspectorul școlar general Marcela Mrejeru la emisiunea ”Educația” de la N-SAT TV REGIONAL:

Astfel, șase unităţi din municipiul Târgu-Jiu vor avea în continuare directori numiţi în funcţie. Bunăoară, Colegiul Auto „Traian Vuia” va fi condus de Teodora Muja, profesor titular la catedra de electronică şi automatizări. Conducere nouă este şi la Colegiul Tehnic Nr. 2. Ea va fi asigurată de profesorul de sport Ionuţ Cosmin Berca. De asemenea, profesorul de informatică Marius Buzera a revenit director la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”. Grădiniţa cu Program Prelungit nr.1 din Târgu-Jiu va fi condusă de prof. învăţător Elena Claudia Burci.
La Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” îşi va continua mandatul de director Daniel Cristian Antonie, profesor de matematică. Tot un profesor de matematică a fost numit director adjunct la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”. Este vorba de Daniela Claudia Leahu Morie.
Şi în câteva şcoli din judeţ au apărut schimbări. Sunt însă şi directori care îşi vor continua mandatul în noul an şcolar. Colegiul „Mihai Viteazul” din Bumbeşti-Jiu va fi condus pe mai departe de Elena Cîrlea. Şcoala Gimnazială nr.1 din Negomir va fi condusă tot de profesorul de limba română Ion Carcalicea, iar Şcoala Gimnazială Sîmbotin – Schela de către profesorul de educaţie fizică şi sport Constantin Gheorghe Dănăşel. Învăţătorul Daniela Popescu va conduce Şcoala Gimnazială Târgu Logreşti, în timp ce la Şcoala Gimnazială „Nicolae Costescu” din Bolboşi a fost numit profesorul de matematică Dumitru Laurenţiu Şurcă.
Şcoala Gimnazială Stăneşti va avea un nou director. Este vorba de profesorul de istorie Cătălin Cojocaru.
La Motru, la Şcoala Gimnazială nr. 2 a fost numit profesorul Carmen Videscu, iar Şcoala Gimnazială nr.1 din Rovinari va fi condusă de Maria Vodislav, de la catedra de limba şi literatura română. Dascălul va fi director adjunct cu delegarea atribuţiilor de director.
Liceul Tehnologic Turburea are directori tot fără concurs. Profesorul de educaţie fizică şi sport Gheorghe Benegui este director pentru un an, iar profesorul de biologie Maria Cojocaru îi va fi adjunct.
Echipa managerială de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Tomovici” este formată din învăţător Elena Gheorghiţă – director şi prof. de limba română Dan Ovidiu Cincă – director adjunct.
Directorii adjuncți numiţi în funcţie sunt: Georgiana Loredana Deaconescu (Liceul Tehnologic Bârseşti), Mariana Frunză (Liceul Tehnologic Turceni), Irina Bobei (Liceul Tehnologic Roşia Jiu), Luminiţa Sandu (Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia) şi Cătălin Firescu (Şcoala Gimnazială Aninoasa).
Detaşările sunt valabile doar pentru perioada noului an şcolar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.