”Efectul” pandemiei: Ministrul Tineretului și Sportului vorbește de ore de Educație Fizică în plus…online


Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a anunţat că elevii vor face o oră în plus de educație fizică. Stroe a spus că unele ore de sport se vor desfăşura online din cauza epidemiei. În timp ce la unele clase numărul de ore va scădea în planul cadru, Ionuț Stroe vorbește de creșteri la o disciplină prin definiție nedigitală. Probabil vor reveni și manualele!

Ora de sport în plus se va desfăşura în condiţiile speciale impuse de epidemia de Covid-19. Tot din cauza virusului Sars-Cov-2, mai multe ore de sport se vor desfăşura online.

„Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropos de ore de sport on-line, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport”, a declarat Ionuţ Stroe.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.