,,Bucurii pentru suflet”, un proiect de voluntariat în sprijinul copiilor de la CSAPR Târgu Jiu


dav

Activitățile de voluntariat demarate de colectivul Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Tătărescu” Târgu Jiu, continuă și în această perioadă. Proiectul ,,Bucurii pentru suflet” a fost gândit cu  scopul de a genera inițiative de implicare în comunitate, de a dezvolta abilități profesionale și sociale, toate producând o stare de bine, de bucurie și entuziasm. Fiecare act de generozitate contează, iar acestea au și mai mare impact și însemnătate atunci când dăruim împreună.

,,Colaborarea Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Tătărescu” din Târgu Jiu cu Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială Tg-Jiu este binecunoscută. De o lungă perioadă de timp personalul școlii noastre a sprijinit cei 30 de copii ai Centrului Maternal și Centrului de Zi, nu doar prin inițiative sporadice de natură caritabilă, ci și prin activități care au întărit încrederea că pot produce schimbări pe termen lung, că pot oferi ajutor necondiționat, generând atitudini constructive, de echipă. S-a depășit astfel, cadrul formal al activităților educaționale, producând o schimbare în viața celor care provin din medii familiale în care greutatea problemelor personale este apăsătoare și de multe ori descurajantă ”, a precizat directorul unității școlare, doamna profesoară Adriana Rădoi.

,,Mulțumim întregului colectiv al Școlii nr.1, că și de această dată, ca în fiecare an, au demonstrat că sunt aproape de copiii noștri, empatizând cu aceștia. La fel ca pentru fiecare copil, și pentru copiii din Centru este o bucurie imensă să simtă că mereu există cineva care se gândește la ei. Toți copiii așteaptă cu nerăbdare venirea iepurașului cu cadouri. Datorită efortului întreprins de întreg personalul Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Tătărescu” din Târgu Jiu, iepurașul a ajuns și la copiii din Centrul nostru, oferindu-le o bucurie imensă, făcându-i să uite pentru moment de lipsurile și greutățile cu care se confruntă”, a concluzionat șefa Centrului, Ramona Săulescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.