„Sărbătoarea primăverii – activitate transdisciplinară” la Scoala Gimnaziala GHEORGHE TATARASCU


În data de 28.03.2013, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” găzduiește cercul padagogic al învățătorilor claselor I, coordonat de inspectorii de specialitate pentru învăţământul primar, prof.Ion Popescu şi prof. Daniela Vulpe, împreună cu responsabilul de cerc, prof. Lolescu Petre.

Tema evenimentului este „Sărbătoarea primăverii – activitate transdisciplinară.” Activităţile vor fi susţinute de cadrele didactice ale claselor I din şcoală: Calotă Ioana, Isuf Doina, Frăţilescu Mihaela-Ramona, Iordache Silvia şi Rădoi Adriana-Cristina.
Programul zilei va debuta cu prezentarea în format PPT a unor unor activităţi transdiscisciplinare care au fost desfăşurate cu elevii la clasă, urmat de un program artistic intitulat sugestiv „Sărbătoarea primăverii”.
Desfăşurată sub denumirea sugestivă „Cu primăvara ne jucăm”, sceneta închinată anotimpului primăvara şi principalelor evenimente specifice acestui anotimp va fi prezentată de colectivul de elevi ai clasei I C coordonat de d-na învățătoare Frățilescu Mihaela-Ramona.
Programul va fi presărat cu cântec, joc și voie bună, elevii pregătind și minunatele dansuri ca valsul fluturilor și samba florilor. Nelipsită va fi și Prințesa Primăvara, care ne va încânta prin prezența ei.
Programul artistic pregătit se vrea un modest omagiu adus primăverii, anotimpul care ne aduce lumină, culoare, speranță, bucuria de a trăi. Totodată, e un plilej de a aduce o urare tuturor femeilor, care prin frumusețea chipului și a sufletului, prin bunătatea lor, încearcă să aducă mai multă lumină, căldură, zâmbet în viața care ne-a fost dăruită.
Prof. înv.primar Frățilescu Mihaela-Ramona
Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, Tg-Jiu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.