Săptămâna Dascălilor Gorjeni la prima ediţie


În săptămâna 25-29 iunie 2013, dascălii gorjeni au participat sau urmează să participe la mai multe activităţi sportive, culturale şi ştiinţifice, organizate cu ocazia încheierii anului şcolar.  Marţi şi miercuri, echipe de profesori au participat la mai multe competiţii sportive organizate la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu: fotbal pe teren mic, tenis cu piciorul, volei mixt, tenis de masă. Tot miercuri s-a desfăşurat şi un simpozion la care au participat mai mulţi profesori de fizică şi chimie din judeţ.

 

După cum ne-a informat profesorul Ion Işfan, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, 27 de elevi din judeţul Gorj vor fi premiaţi vineri de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj. Este vorba de acei elevi care au reprezentat cu succes judeţul nostru la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare, reuşind să obţină premii sau menţiuni.
Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează vineri o festivitate de premiere a olimpicilor gorjeni şi dascălilor care se vor pensiona începând cu data de 1 septembrie 2013. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” şi va fi urmat de o petrecere dedicată dascălilor gorjeni. Sunt aşteptaţi la Târgu-Jiu şi miniştrii Educaţiei-Remus Pricopie şi Mihnea Costoiu.

Isfan 1Ion Işfan ne-a declarat cu acest prilej:„Săptămâna aceasta va avea loc festivitatea de premiere a olimpicilor din judeţul Gorj; avem 27 de tineri foarte buni care au obţinut locurile I, II, III sau menţiuni la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Tot vineri îi vom premia şi colegii noştri care se pensionează începând cu 1 septembrie. Ne vom întâlni cu dânşii şi le vom mulţumi pentru activitatea pe care au depus-o în învăţământ de-a lungul mai multor decenii.  Sperăm ca vineri seara să ne întâlnim câţi mai mulţi profesori din Gorj şi să serbăm Ziua Învăţătorului. ”
De fapt, în cursul acestei săptămâni, dascălii gorjeni au participat la mai multe activităţi sportive, culturale şi ştiinţifice, organizate cu ocazia încheierii anului şcolar. Marţi şi miercuri, echipe de profesori au participat la mai multe competiţii sportive organizate la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu: fotbal pe teren mic, tenis cu piciorul, volei mixt, tenis de masă. Tot miercuri s-a desfăşurat şi un simpozion la care au participat mai mulţi profesori de fizică şi chimie din judeţ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.