6 profesori evaluatori din Gorj vor fi sancţionaţi pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat


 

 

 

Isfan 1Dacă organizarea examenelor naţionale de Evaluare Naţională şi Bacalaureat nu au ridicat problem în Gorj, prestaţia evaluatorilor nu a fost la fel de bună. Şase cadre didactice nu vor mai corecta în următorii ani după ce au avut diferenţe în lucrările corectate de până la 3 puncte.

 

Faptul că nu au fost atenți atunci când au corectat lucrările de la Bacalaureat sau pe cele de la Evaluarea Națională, a atras sancțiuni pentru șase dascăli gorjeni. Pentru că au notat o parte dintre lucrările corectate cu mai puține puncte decât trebuia, celor șase profesori li s-a retras dreptul de a mai participa timp de trei ani la examenele naționale. Cea mai mare diferență dintre nota acordată inițial și cea stabilită de către comisia de recorectare a fost de trei puncte. Ion Işfan, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, a anunţat această decizie:  ,,Am luat decizia ca pentru fiecare punct acordat greșit de către un profesor, acestuia să-i fie luat dreptul de a mai participa la examenele naționale timp de un an de zile, drept sancțiune”.

Şi anul trecut au fost probleme , în urma corectării lucrărilor examenului de Bacalaureat și ale Evaluării Naționale, la nivelul județului Gorj, opt profesori corectori au fost sancționați prin interzicerea dreptului de a mai corecta lucrările la cele două examene în următorii ani.

Un gând despre “6 profesori evaluatori din Gorj vor fi sancţionaţi pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

  1. As fi curios cand vor fi sanctionati si asa-zisi directori de la CN „Tudor Arghezi” din Tg. Carbunesti!
    Se spune ca afost numita director cea mai slaba si analfaneta profa de lb. romana , o anume Novac A. Chiar asa? Doriti sa batjocoriti toti profesorii adevarati de acolo doar pentru a indeplini o sarcina de partid?
    Jean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.