Acţiune de promovare şi diseminare a proiectelor de tip LLP-LdV Mobilităţi


 

IMG_3176

IMG_3196Marţi, 12 noiembrie 2013, Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși,, Pestisani a fost gazda unei activitati de promovare si diseminare a proiectelor de tip LLP-LdV Mobilitati. Actiunea a fost coordonata de unitatea școlară alături de ISJ Gorj,   s-a bucurat de un real succes, atat prin numarul de participanti cat si prin calitatea materialelor si a exemplelor de buna practica prezentate.

 

De asemenea, faptul ca la manifestare au fost prezenti reprezentanti ai  companiei FUTURUM –Coordinator of EU projects in Poland, organizatie foarte cunoscuta la nivel European pentru calitatea stagiilor organizate dar si a unor reprezentanti ai Colegiului Tehnic ,,Ion Mincu,, din Timisoara, vorbeste de la sine de nivelul  ridicat al manifestarilor.

Participanţii din Polonia, au fost în primul rând atraşi de numărul mare de proiecte aflate în curs de desfăşurare in judetul Gorj, dar au considerat ocazia si o buna oportunitate de stabilire a unor noi contacte, pentru viitoare colaborări.

Cele doua proiecte prezentate ca exemple de bune practici de catre Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși,, Pestinasi si de catre Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, au permis unor institutii care nu au derulat inca astfel de proiecte sa ia un prim contact cu acest tip de proiecte.

Reprezentanții unitaților invitate din Baia de Fier, Roșia Jiu, Bustuchin, Ceauru, Mătăsari, Tismana,  Tg – Jiu au incheiat parteneriate cu organizația FUTURUM –Coordinator of EU projects in Poland
 și Colegiul Tehnic ,,Ion Mincu,, din Timisoara pentru aplicarea de noi proiecte.

La finalul activităților, atat coordonatorii cit si invitatii au apreciat tinuta evenimentului si au hotarit sa demareze  demersuri care sa faca din acest tip de manifestari o constanta la nivelul judetului Gorj.

 

       Prof. Marinela Liliana Iliescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.