Bursă olimpică pentru Ioana Patricia Işfan


Ioana IsfanIoana Patricia Işfan, laureată a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe pentru Juniori, va primi o bursă lunară în valoare de 400 de lei ca urmare a rezultatelor obţinute la această competiţie internaţională.

Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat lista reactualizată a elevilor care au obţinut distincţii la olimpiadele şcolare internaţionale în anul 2013, beneficiari ai bursei de merit olimpic internaţional. Printre beneficiarii acestei burse se numără şi Ioana Patricia Işfan, fiica  inspectorului şcolar general al judeţului  Gorj,Ion Işfan.

În decembrie 2013, Ioana Işfan, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu a obţinut o medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori ce s-a desfăşurat în India. La concurs au participat 223 elevi din 42 de ţări.

Potrivit Legii 235/2010, bursa de merit olimpic internaţional de acordă lunar, timp de 12 luni. Începând cu data de 1 iulie 2013, noile cuantumuri ale bursei de merit olimpic internaţional sunt: medalia de aur sau premiul I – 800 lei, medalia de argint sau premiul al II-lea – 600 lei, medalia de bronz sau premiul al III-lea – 400 lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.