Ecaterina Andronescu decorată la Târgu-Jiu fără ministrul Educaţiei


 

100_4423Ecaterina AndronescuHotărât lucru, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu nu ştie să îşi gestioneze imaginea iar instituţia „purtătorului de cuvânt” ar trebui desfiinţată. De la o zi de sărbătoare, unde fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu primea titlul de „doctor honoris causa” al UCB, presa naţională nu a relatat decât de incidentele de la intrare. Mai mult, o parte a presei gorjene unde UCB a avut o prezenţă constantă şi pozitivă nu a fost invitată dovedind ignoranţa purtătoarei de cuvânt dar şi nesimţirea unor oficiali.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se află în centrul unor scandaluri mediatice care se înmulţesc proporţional cu reducerea numărului de studenţi. Fiecare acţiune publică este plină de stângăcii şi chiar de afronturi aduse presei locale pentru că mass-media naţională oricum nu are ce să menţioneze de la Universitatea aflată pe ultimul loc în toate topurile.

În timp ce o parte a presei locale nu a fost lăsată să intre la  ceremonie, o alta nu a fost invitată din ignoranţa purtătorului de cuvânt căreia, pe această cale, îi cerem demisia. Iar în presa locală şi naţională  în loc să vedem amănunte despre decernarea titlului de „Doctor Honoris Causa” pentru Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educaţiei Naţionale, nu vom găsi decât amănunte despre incidente. De asemenea, o parte a presei locale nu a fost invitată la eveniment, de parcă UCB-ul e moşia lui Adrian Gorun şi Moise Bojincă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.