Sindicaliştii din învăţământul gorjean se întâlnesc iar cu parlamentarii


DSC_0111Problemele şcolii sunt în continuare foarte multe iar liderii de sindicat încearcă din nou să apeleze la parlamentari, deşi în precedentele ocazii nu s-a văzut un progres. Profesorii nu vor boicota alegerile din 25 mai şi se vor întâlni cu parlamentarii gorjeni în 25 aprilie 2014.

Pe agenda întâlnirii din 25 aprilie cu trimişii gorjeni în Parlamentul României se află, potrivit lui Constantin Huică-preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ Gorj-salarizarea personalului nedidactic şi a personalului didactic, dar şi didactic auxiliar la nivelul salariior din mai 2010, precum şi modificarea programelor scolare.

Constantin Huică a declarat presei locale:„Colegiul Naţional al Liderilor FSLI a hotărât ca, în ziua de 25 aprilie să ne întâlnim cu aleşii din Parlamentul României la nivelul fiecărui judeţ şi cu candidaţii la alegerile europarlamentare”, a declarat preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ Gorj, Constantin Huică.

 

Liderul U.S.L.I. Gorj, Constantin Huică, îşi pune speranţele în parlamentarii gorjeni şi nu în candidaţi, pe principiul că fiecare aspirant la un scaun în Parlamentul European ar putea promite orice, dar nu s-ar ţine de promisiuni. „Sunt convins că cei care candidează pentru aceste colegii în Parlamentul European, odată văzându-şi sacii în căruţă, vor uita de unde au plecat. Ne îndreptăm totuşi, speranţele către aleşii locali”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.