Universitatea CONSTANTIN BRANCUŞI vrea o nouă Lege a Educaţiei


 

 

100_4423Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează miercuri, 30 aprilie a.c., prelegerea urmată de dezbaterea cu tema „Un imperativ incontestabil: O nouă lege a educaţiei”, susţinută de profesorul universitar doctor Adrian Gorun, în cadrul primei ediţii a Conferinţelor U.C.B. Târgu-Jiu, organizate de către Institutul de Cercetare a Dezvoltării.


Simpozionul  va avea loc miercuri, 30.04.2014, ora 17.00, în Amfiteatrul A 016 al Facultăţii de Inginerie din Str. Calea Eroilor, nr. 30, Târgu-Jiu (sediul Rectoratului), urmând ca de la ora 18.00 să se desfăşoare (în holul Rectoratului) lansarea de carte: „Regionalizare şi Politici Regionale”.
Printre personalităţile care şi-au anunţat participarea la această manifestare se numără: Andrei Marga, directorul Institutului de Cercetare a Dezvoltării din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Ion Ghizdeanu, preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză, Lucian Liviu Albu – directorul Institutului de Prognoză Economică al Academiei Române, Pompei Cocean, directorul Centrului de Geografie Regională al Universităţii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, şi Vasile Cucu de la Universitatea Hyperion, Bucureşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.