Petre Nanu va reveni la ISJ Gorj


Petrica NanuPotrivit unor informaţii care circulă de câteva săptămâni în presa locală, confirmate chiar de profesorul Petre Nanu, în această lună Gorjul va avea un nou inspector şcolar general adjunct. Petre Nanu, consilier judeţean PP-DD,  aşteaptă să fie numit la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, în locul liberalului Marius Badea.

Consilierul judeţean PP-DD, Petrică Nanu, aşteaptă să fie delegat inspector şcolar general adjunct, în locul liberalului Marius Badea. Schimbare se va produce cel mai probabil după încheierea primei sesiuni de bacalaureat.  PP-DD, a negociat cu PSD postul de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Gorj, Fostul primar al municipiului Târgu-Jiu, Petrică Nanu, s-a mai aflat la conducerea Inspectoratului Şcolar al judeţului Gorj înainte de 2007 când a fost schimbat de PDL. Nanu a devenit imediat, prin concurs, inspector la Centrul Naţional de Formare Profesională, după care s-a retras la catedră la o şcoală din Târgu-Jiu.

Petre Nanu aşteaptă să revină la şefia Inspectoratului şi să lucreze cu echipa lui Ion Işfan, actualul inspector general din învăţământul gorjean. „Se aşteaptă finalizarea examenului de bacalaureat. Au fost negocieri la nivelul conducerii partidului cu conducerea PSD de aici, cred că s-a negociat şi postul de inspector adjunct, dar nu am informaţii că s-ar face schimbări acum. Să revin la Inspectorat nu ar fi o problemă pentru mine. Am acceptat deja. M-am gândit că experienţa mea poate să ajute şcolile din Gorj şi învăţământul gorjean. Chiar pot să fac o echipă bună cu cei care sunt acum la Inspectoratul Şcolar”, a declarat Petrică Nanu pentru un post de radio local.

Interesant că Petrică Nanu este titular la acelaşi liceu-Colegiul Economic „Virgil Madgearu”-cu Marius Badea, actualul inspector şcolar general adjunct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.