Încep pregătirile pentru noul an şcolar în Gorj


Isfan 376Deşi abia în această săptămână se finalizează cursurile anului şcolar 2013-2014 în liceele Gorjului, de săptămâna viitoare demarează pregătirile pentru noul an şcolar. Mai multe echipe din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj vor merge la unităţile de învăţământ din judeţ pentru a verifica starea acestora şi a se stabili ce este de făcut pentru demararea în bune condiţii a noului an şcolar.

Şcolile din Gorj vor fi vizitate de  inspectorii şcolari începând de săptămâna viitoare. Aceştia vor ajunge în unităţile de învăţământ pentru a vedea cum se prezintă acestea pentru noul an şcolar. Ion Işfan, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, a declarat pentru un post de radio local:  „Începând de săptămâna viitoare vom forma echipe din inspectori, inspectorii de sector vor merge în teritoriu să vadă ce se întâmplă în unităţile de învăţământ, ce fac directorii, consiliile de administraţie în vederea pregătirii şcolilor pentru începerea anului şcolar 2014-2014. Pentru că, vedeţi, timpul trece foarte repede, suntem deja în luna iulie, mai avem practic mai puţin de 2 luni până la deschiderea oficială a anului şcolar 2014-2015 şi eu îmi doresc ca în toamnă copiii să găsească condiţii bune şi foarte bune în şcolile din Gorj”.

Practic,perioada rămasă până la debutul oficial al noului an şcolar este de circa şase săptămâni, timp suficient pentru pregătiri. Inspectorii şcolari au pe agendă: verificarea  situaţiei unităţilor de învăţământ din punct de vedere al lucrărilor de reparaţii, al manualelor pentru elevi şi al igienizării. Tot Ion Işfan sublinia pentru presă că: „Directorii trebuie să îşi ia măsuri, să igienizeze spaţiile de învăţământ, să aprovizioneze unităţile de învăţământ cu manuale, pentru ca în septembrie copiii să găsească şcolile puse la punct”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.