Doar 495 de profesori au dat Titularizarea în Gorj


 

IMG_3252Subiectele și baremele de corectare la examenele de TITULARIZARE 2014 au fost afișate astăzi pe EDU.RO. În județul Gorj a existat o  tentativă de fraudă, candidatul fiind eliminat dar şi 84 de candidați care s-au retras din concurs. Dintre cei 700 de candidaţi aşteptaţi la examen, mai puţin de 500 au dat examenul.
Peste 700 de candidați din Gorj care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau la probele practice ale concursului de titularizare în învăţământ, au fost aşteptaţi să participe, astăzi, la proba scrisă găzduită de Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. Doar că cei care s-au încumentat să dea concursul au fost mult mai puţini, cu 95 absenţi şi cu 84 retraşi au rămas doar 495 de concurenţi care acum aşteaptă rezultatele. Cele mai multe absenţe, peste jumătate dintre cei 86 înscrişi, s-au înregistrat la disciplina Educaţie Fizică.

Rezultatele la proba scrisă vor fi anunţate la 25 iulie. Contestaţiile vor putea fi depuse, la sediile inspectoratelor şcolare, în zilele de 25 iulie, până la ora 21:00, şi 26 iulie, până la ora 15:00.Rezultatele finale vor fi făcute publice în 30 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

În  31 iulie va avea loc Etapa I de repartizare – repartizarea în ședință publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 7,00 (șapte) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată: repartizarea în ședință publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media 7,00 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

În 1 august va avea loc repartizarea, în ședință publică, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susținut atât proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, cât și proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.