Evaluarea directorilor de şcoli a intrat în linie dreaptă


CS si StaicuAşa cum anunţam recent, peste 180 de directori de şcoli din Gorj sunt evaluaţi în această perioadă. 110 directori de unităţi şcolare au depus fişele de autoevaluare la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. 30 iulie 2014  a fost ultima zi de depunere acestor documente în baza cărora va fi analizată activitatea fiecărui director în parte.

Prezent la emisiunea VIAŢA GORJULUI de la N-SAT TV, Marian Staicu- inspector pentru implementarea descentralizării instituţionale din cadrul ISJ Gorj, a declarat:„Fişele şi rapoartele directorilor plini vor fi analizate de inspectorii teritoriali după care vor fi acordate calificativele în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar. Un răspuns clar în privinţa punctajelor vom putea da după data de 3 august. Directorii adjuncţi au depus la secretariatele şcolilor fişele de autoevaluare şi rapoartele, trebuiau până miercuri analizate în consiliile de administraţie care alături de directori propun şi acordă calificativul, după care înaintează în perioada 1-10 august fişele de autoevaluare la inspectorat pentru a fi avizate”

Evaluarea finală se va face de către Consiliul de Administraţie al ISJ Gorj iar dacă aceştia nu vor demonstra că merită să continue în fruntea unităţilor şcolare am putea avea cazuri de  neprelungirea delegării. Ion Işfan, inspector şcolar general al judeţului Gorj, ne-a declarat: „Evaluarea directorilor şi inspectorilor şcolari va fi una foarte exigentă dar am convingerea că în majoritatea cazurilor vom merge cu aceeaşi echipă.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.