Petrică Nanu revine în conducerea ISJ Gorj


Petre Nanu

Începând cu 1 august 2014, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj are un nou inspector şcolar general adjunct în persoana profesorului Petre Nanu, fost primar al municipiului Târgu-Jiu şi fost inspector şcolar general adjunct. Petre Nanu îl înlocuieşte pe profesorul Marius Badea, acesta demisionând în urma trecerii PNL în opoziţie.

 

Revista ŞCOALA GORJEANĂ a anunţat încă din luna iunie că profesorul Petre Nanu va reveni la ISJ Gorj după ce, anterior, a ocupat în această instituţie mai multe funcţii ca inspector şcolar de specialitate sau inspector şcolar general adjunct. Petre Nanu reprezintă o personalitate de prim-rang a învăţământului gorjean, acesta ocupând funcţii chiar la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale în urmă cu câţiva ani. De ceva vreme, Petre Nanu era profesor în cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”.

La acest moment Petre Nanu este consilier judeţean din partea PP DD Gorj şi a fost vehiculat de presa locală inclusiv pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Este un cadru didactic apreciat în rândul colegilor de breaslă. ŞCOALA GORJEANĂ vă oferă o imagine cu Petre Nanu alături de prof. dr. Gheorghe Nichifor, ambii consilieri judeţeni în legislatura 2012-2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.