Ministrul Mihnea Costoiu a votat la Târgu-Jiu


_DSC0416Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că a votat „pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și care va schimba fața României”.

Mihnea Costoiu a precizat că a ales să voteze „acasă, la Târgu-Jiu”, în colegiul în care a fost ales în funcția de senator.

„Am votat pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și pe români, care s-a ținut de cuvânt și sunt convins că va schimba fața României. Astăzi, am votat pentru un om care a adus un gând bun pentru foarte mulți oameni, pentru un om care a reușit să arate că se poate, un om care ne-a redat mândria de a fi români. Și sunt convins că astăzi acest om va reuși să câștige”, a afirmat Mihnea Costoiu.

Acesta a votat cu pașaportul diplomatic pe lista suplimentară, menționând la ieșirea din secția de vot că nu i-a luat mult timp să completeze cererea aferentă. Totodată, el și-a exprimat convingerea că numărul românilor din străinătate care se vor prezenta la vot în turul al doilea va fi mai mare decât cel din 2 noiembrie.

„Nu mi-a luat foarte mult timp să completez cererea pentru lista suplimentară. Sunt convins că și în diasporă vor vota foarte mulți români, astăzi, mai mulți decât au votat pentru 2 noiembrie. Din nefericire, sunt foarte mulți cei din opoziție care nu au venit sau nu au anunțat că vor veni în secțiile de vot și orice om care lipsește înseamnă îngreunarea procesului de votare, dar sperăm că, până la deschiderea urnelor, vor fi la secțiile de vot astfel încât să poată vota cât mai mulți”, a conchis Mihnea Costoiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.