Sorin Câmpeanu, noul ministru al Educației


 

 

Sorin Campeanu

Domeniul Educație, comasat cu Cercetare și Învățământ Superior, va avea un nou ministru în Guvernul care va fi prezentat luni Parlamkentului. Sorin Câmpeanu (46 ani)  este rectorul Universității de Știinte Agronomice si Medicină Veterinară din București și președintele Consiliului Național al Rectorilor, for condus anterior de Ecaterina Andronescu.

Născut la  18 aprilie 1968 în   Bucureşti, Sorin Cîmpeanu este inginer de îmbunătăţiri funciare, doctor în agronomie și rector la  USAMV Bucureşti.

Sorin Mihai Câmpeanu a absolvit Colegiul National „Sf. Sava” București, dupa care a urmat Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, de la Universitatea de Științe Agronomice si Medicină Veterinară din București (USAMV), al cărei rector este din 2012.Începand din anul 2012 este secretar general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu Sisesti”, membru corespondent al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania si vicepresedinte al Comitetului National Roman pentru Programul Hidrologic International (CIHR).

Este membru al Partidului Conservator care îl și propune pentru această funcție.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.