CNSH, gazdă pentru faza națională a Olimpiadei de Pedagogie


CNSHColegiul Naţional “Spiru Haret” din municipiul Târgu-Jiu va găzdui, săptămâna viitoare, Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie, la care sunt aşteptaţi circa 200 de elevi de la liceele pedagogice din ţară.

În perioada 6 – 9 aprilie 2015, la Colegiul Naţional “Spiru Haret” din Târgu-Jiu se va desfăşura Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie. În această perioadă, în municipiu sunt aşteptaţi aproximativ 200 de elevi, 40-50 de profesori şi 49 de membri ai comisiei naţionale. Deschiderea festivă va avea loc luni, 6 aprilie, la ora 17.30, în amfiteatrul Colegiului Naţional “Spiru Haret”. A doua zi se va desfăşura proba scrisă, urmând ca rezultatele să fie afişate miercuri. Tot în aceeaşi zi vor putea fi depuse şi contestaţiile. Festivitatea de premiere se va desfăşura joi, 9 aprilie, începând cu ora 10.00, în amfiteatrul Colegiului Naţional “Spiru Haret”.

Datorită faptului că fondurile alocate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice pentru organizarea olimpiadei sunt insuficiente, conducerea unităţii de învăţământ a solicitat sprijinul Primăriei Târgu-Jiu. Luni, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, a fost aprobată alocarea sumei de 10.000 de lei Colegiului Naţional „Spiru Haret” în vederea organizării olimpiadei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.