14 candidați pentru funcțiile de inspectori școlari


 

inspectoratul-scolar-judetean-gorjDoar 14 cadre didactice şi-au manifestat intenţia de a participa la concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar, toți aceștia depunându-și dosarele în 4 și 5 mai. Echipa de bază a ISJ Gorj s-ar putea regăsi și după concurs, având în vedere că fiecare inspector școlar și-adepusdosarul de candidatură.

Numărul cadrelor didactice care îşi doresc să ocupe un post de inspector şcolar în cadrul ISJ Gorj s-a dovedit a fi unul  mic, rămânând  posturi care nu au găsit doritori sau aceștia nu îndeplineau condițiile pentru depunerea dosarului. Și-au depus dosarul 14 profesori dintre care 12 ocupă în prezent aceste funcţii. „Avem 14 candidaţi înscrişi, 12 dosare reprezentând candidaţi care sunt deja pe funcţii, iar restul de două dosare aparţin unor cadre didactice din judeţul Gorj. Într-adevăr sunt câteva posturi de inspector şcolar pentru care nu s-a înscris nimeni, pentru că sunt câţiva colegi care nu îndeplinesc condiţiile concursului din diverse motive. Cei mulţi sunt tineri şi nu au apucat încă să parcurgă toate etapele profesionale”, a precizat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj,pentru cotidianul PANDURUL.

La nivelul ISJ Gorj sunt în total 19 posturi de inspector şcolar din care 15 cu normă întreagă şi patru cu jumătate de normă. Concursul pentru ocuparea acestor funcţii se finalizează pe 5 iunie. Printre cei care și-au depus dosare de candidatură reținem și pe actualii inspectori școlari: prof. Georgeta Popescu, prof. Marius Staicu, prof. Cristinel Gârdu, prof. Melania Popescu, prof. Ion Popescu, prof. Grigore Alexandrescu, prof. Loredana Diaconescu, prof. Liliana Andrițoiu, prof. Adrian Constantin Popescu, prof. Gabriel Popescu, prof. Marieta Pavel și prof. Ionuț Berca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.