Târgul de Oferte Educaționale la ediția a XV-a


 

Europa 382

În acest an, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj  organizează, în data de 20 mai, Târgul de Oferte Educaționale, manifestare inclusă în planul de acțiuni al Ministerului Educației și Cercetării Științifice. Beneficiarii direcți ai acestui eveniment sunt elevii de class a VIII-a din municipiul Tg-Jiu și județul Gorj. Târgul de Oferte Educaționale, aflat ta ediția a XV-a în anul 2015, se va deschide începând cu ora 10.00 – în Sala de sport a Colegiului Tehnic Nr. 2 din municipiul Târgu-Jiu (lângă Inspectoratul Școlar Județean Gorj).
Unitățile de învățământ de nivel liceal iși propun să atragă cât mai mulți vizitatori, prin inițierea de conversații despre serviciile oferite și diversificarea materialelor de prezentare. Astfel sunt vizate satisfacerea nevoilor participanților și crearea unui mediu  confortabil, a unei atmosfere de siguranță și de învățare.
Calitatea serviciilor de informare, consiliere și orientare scolară este conferită de facilitarea accesului la informații (despre locurile disponibile în licee și școli profesionale, mediile de admitere din anii anteriori, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii, istoricul instituțiilor de învățământ, personalitățile de succes care au absolvit anumite instituții de educație, etc).
Logo-ul evenimentului de anul acesta este: ”Construiește-ți CARIERA”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.