Eveniment internațional de prim rang la UMF Târgu-Mureș


 

În perioada 21-22 mai 2015, UMF Tîrgu Mureș a organizat, împreună cu Universitatea Iordaniană din Amman, cel de VI-lea Congres Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie. Pe lângă partea științifică, de înalt nivel, implicarea Caselor Regale din cele două țări a reprezentat un plus consistent pentru întreaga manifestare.

UMFManifestarea a beneficiat de Înaltul Patronaj al Prințesei Muna Al Hussein a Iordaniei și a avut  ca oaspeți de onoare chiar pe Alteța Sale Regală Printesa Muna Al Hussein din Iordania alături de prof. dr. Ekhleif Tarawneh, președintele Universității Iordaniene și pe prof. dr. Muawyah Al Bdour, decanul Facultății de Medicină. Alături de aceștia, la congres au participat miniștrii sănătății din Iordania și din România, ambasadori, precum și peste 130 de medici, profesori, ofițeri superiori și parlamentari din Iordania.

Altețele Sale Regale, Principesa Margareta și Principele Radu ai României au vizitat Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș în data de 20 mai 2015. Cu această ocazie, Principesa Margareta a dezvelit  efigia Regelui Mihai I al României, s-a întâlnit cu studenții merituoși ai UMF și cu elevii olimpici din județul Mureș și a lansat în  cartea initulată: ”Margareta, mărturia unui sfert de veac regal”. Principele Radu a susținut în fața studenților militari, în Amfiteatrul de la Medicină legală, conferința intitulată: Familia Regală și Armata României.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.