171 de gradații de merit acordate în învățământul gorjean


inspectoratul-scolar-judetean-gorjInspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a stabilit care este numărul angajaților din învățământul gorjean  care vor primi în acest an gradaţii de merit. Cifra este una foarte mare, 171 de gradații dintr-un total de circa 300 de dosare depuse dar trebuie să ținem cont că în anul 2014 nu s-au acordat gradații de merit.

Potrivit informațiilor oferite de ISJ Gorj, 171 de gradații se acordă în acest an pentru personalul din învățământul gorjean. Din acest total, 21 de gradaţii s-au acordat pentru personalul didactic auxiliar, 118 personalului didactic, iar personalul de conducere a primit 31 de gradaţii de merit. Gradaţia de merit reprezintă un spor de 25% din salariu acordat pe o perioadă de cinci ani.

Concursul de dosare privind gradaţiile de merit acordate anul acesta personalului didactic şi auxiliar din învăţământul gorjean este contestat de o profesoară de muzică de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. Loredana Buliga predă muzică de 15 ani la Liceul de Artă, acesta fiind al doilea an când participă la concursul pentru gradaţiile de merit, concurs organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. În urma evaluării dosarelor de anul acesta, Loredana Buliga s-a clasat pe locul al II-lea pentru gradaţia de merit pe disciplina muzică, însă în urma contestaţiilor locul i-a fost ocupat de un alt candidat.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.