Definitivatul, piatră de moară de gâtul profesorilor gorjeni


 

FraudaCadrele didactice la început de carieră  au aflat marți primele rezultate ale examenului de definitivare în învățământ. Potrivit datelor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, doar 51 dintre cei 173 de candidați care au intrat în sala de examen în Gorj au reușit să obțină o notă de trecere la examen, respectiv o notă mai mare de 8.

Potrivit ISJ Gorj, un număr de 188 de cadre didactice din județul Gorj s-au înscris în vederea susținerii examenului de definitivare în învățământ. Doar 173 dintre acestea s-au prezentat la proba scrisă a examenului, dar 40 dintre ei au ieșit din sala de examen invocând motive personale. Un număr de 51 de cadre didactice din județul Gorj au reușit să obțină o notă de trecere, respectiv o notă peste 8 la examen. Profesorii nemulțumiți au la dispoziție două zile,  pentru a depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate  pe data de 18 iulie.

Dacă este să privim statistica, aflăm că foarte mulți dintre profesorii gorjeni nu au reușit să obțină o notă mai mare de șase la examen. Potrivit reprezentanților IȘJ Gorj șapte dintre candidați  au obținut note mai mici de cinci la proba scrisă a Definitivatului, 16 dintre aceștia au luat note între 5 și 6, iar un număr de 33 de cadre didactice au obținut note între 6 și 7. De asemenea, 26 de profesori au luat note între 7 și 8, 38 au luat note între 8 și 9, 12 dascăli au fost notați cu note între 9 și 10 și un singur candidat a luat nota maximă, 10.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.