Se caută profesori pentru învățământul gorjean


Inv 448  2Inspectoratul Şcolar Judeţean  Gorj organizează, în perioada 1-9 septembrie 2015, concurs pentru ocuparea posturilor didactice în vederea angajării cu contract individual de muncă pe perioadă determinată a personalului didactic calificat şi testare prin interviu şi lucrare scrisă, în profilul postului solicitat, în vederea angajării cu contract individual de muncă pe perioadă determinată a personalului fără studii corespunzătoare postului (necalificaţi). Probele scrise se vor desfăşura la Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu-Jiu.

Concursul organizat de ISJ Gorj  pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate constă în probă practică/orală sau inspecţie specială la clasă şi probă scrisă în profilul postului didactic/catedrei, potrivit programelor specifice pentru concurs în vigoare, aprobate prin ordin al ministrului educaţiei naţionale. La concurs pot participa doar candidaţii care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţia specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului naţional ocupare a posturilor didactice/catedrelor, în perioada 26 mai – 26 iunie 2015, sesiunea 2015 ori cel puţin media 8 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015. Candidaţii care n-au susţinut probe practice/orale în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015, pot susţine aceste probe în cadrul concursului organizat la nivel judeţean. Testarea personalului fără studii corespunzătoare postului constă în interviu şi lucrare scrisă. La testarea organizată pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase/vacante se pot prezenta persoane care au absolvit cel puţin liceul, cu diplomă de bacalaureat. Lucrarea scrisă se susţine înaintea interviului, conform calendarului. Durata de redactare a lucrării scrise este de trei ore. Nota minimă de promovare atât a lucrării scrise, cât şi a interviului, este 5.
Depunerea şi înregistrarea cererilor de înscriere la concursul şi a testării de ocupare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate se va face în perioada 1 – 2 septembrie. Pe 3 septembrie se vor desfăşura probele practice/orale din cadrul concursului şi proba scrisă din cadrul testării. Proba scrisă din cadrul concursului este programată pe 4 septembrie, iar interviul din cadrul testării se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 septembrie. Locul de desfăşurare a probelor scrise din cadrul concursului şi testării este Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu-Jiu. Atât în cazul concursului, cât şi al testării, afişarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor sunt programate pe 7 septembrie, iar afişarea rezultatelor finale pe 9 septembrie 2015.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.