Peste 160 de directori cu delegație în învățământul gorjean


DSC_5114Începând cu 1 septembrie 2015, Inspectoratul Școlar Județean Gorj numește în funcție peste 160 de directori de grădinițe, școli și licee. Cu mici modificări, a fost păstrată echipa anterioară de directori, puținele modificări vizând funcțiile de director adjunct. Tot de la această dată este așteptată completarea echipei de la ISJ Gorj, acolo unde nu există inspector școlar general adjunct și unele discipline vor avea coordonatori noi.

 

Peste 160 de directori de şcoli vor fi validați în funcții începând cu 1 septembrie 2015.  Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, mai toţi directorii îşi vor păstra funcţiile până la data organizării concursurilor. Excepţie vor face directorii liceelor care vor obţine rezultate proaste şi la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat. „ Pe data de 31 august 2015, la toţi directorii din judeţul Gorj le expiră decizia prin care au fost numiţi în funcţie, dar am decis ca în proporţie de 98%, aceste numiri să aibă continuitate tocmai pentru ca anul şcolar să debuteze în condiţii foarte bune. Aceşti directori au lucrat toată vara în unităţile de învăţământ şi au pregătit deschiderea anului şcolar. Aşa că până la organizarea concursului, cred că vor fi foarte puţini colegi care vor fi numiţi directori noi începând cu 1 septembrie”, a declarat Ion Işfan, inspector general al ISJ Gorj.

Potrivit inspectorului școlar general, directorii de școli ar putea susține concurs în această toamnă: „Din discuţiile pe care le-am purtat la MECS, săptămâna trecută, se doreşte organizarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori, până la sfârşitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie. Eu ţin foarte mult la continuitate şi cred că directorii care vor fi schimbaţi sunt  excepţii. În această toamnă încercăm să avem o echipă completă cu concurs la ISJ Gorj și tot la fel la conducerea școlilor”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.