Campania Back2School de la AKTA a adus 6000 de caiete în școlile din Gorj


DSC00057

DSC00053 DSC00077Ca și în anii precedenți, Compania de televiziune,internet și telefonie AKTA a oferit caiete elevilor claselor primare și gimnaziale din zonele unde activează. În Gorj s-au distribuit 6000 de caiete, 1000 dintre acestea  ajungând la elevii Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” Ceauru-Bălești.

Anul acesta școlar a început cu mai multe surprize pentru elevii și cadrele didactice din comuna Bălești. Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș” funcționează în anul școlar 2015-1016 cu 3 școli gimnaziale și 7 grădinițe și peste 600 de elevi și preșcolari.

Profesorul Cornel Șomâcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș”, ne-a declarat: ”Festivitățile din acest an școlar au avut un farmec aparte mai ales că am reușit în unele obiective propuse pentru acest an. În primul rând am reușit să finalizăm baza sportivă și incinta de la Școala Gimnazială Bălești cu ajutorul Primăriei și în al doilea rând avem și al doilea microbuz pentru transportul elevilor. Elevii și părinții dar și cadrele didactice au apreciat efortul făcut de cei de la compania AKTA de a oferi 1000 de caiete elevilor de la școala noastră, motiv pentru care le mulțumim,mai ales că este vorba de o colaborare mai veche.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.