Premierul Victor Ponta a deschis anul școlar la CNET


 

Premierul Victor Ponta a deschis anul școlar la Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, un liceu pe care l-a mai vizitat în anul 2011 în calitate de deputat. Parlamentar de Gorj,Ponta  a dat asigurări că Executivul va investi în continuare în sănătate și educație.

Premierul Victor Ponta a deschis  anul școlar 2015-2016 la Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Şeful Executivului a venit însoţit  de parlamentari de Gorj dar și de oficialități gorjene. Victor  Ponta a declarat că a ales să deschidă anul școlar la CNET, întrucât unitatea de învățământ a avut un procent de 100% promovabilitate la Bacalaureat. Ponta i-a asigurat pe cei prezenți că Executivul va investi în continuare în sănătate și educație. Ponta le-a spus  elevilor să vină cu plăcere la școală și i-a asigurat pe părinți că va face tot posibilul pentru ca școala românească să fie un loc sigur pentru elevi și să fie înregistrate performanțe.Ponta 3Premierul le-a mulțumit autorităților locale pentru sprijinul acordat în pregătirea logistică și a infrastructurii școlare. Premierul va reveni la Târgu Jiu pe 1 octombrie, la deschiderea anului universitar şi va participa la Conferinţa Judeţeană a PSD.

Prezent la manifestările de deschidere a noului an școlar de la CNET, primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru le-a urat și el succes tuturor elevilor în noul an școlar.

Gheorghe Nichifor, directorul Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, a precizat că unitatea pe care o conduce, se clasează pe locul 20, în ceea ce privește cele mai bune licee din țară, iar la nivel județean pe primul loc. La prima sesiune de Bacalaureat de anul acesta, CNET a înregistrat promovabilitate de 100%.

Un gând despre “Premierul Victor Ponta a deschis anul școlar la CNET

  1. Pingback: Premierul Victor Ponta a deschis anul școlar la CNET : Colegiul National Ecaterina Teodoroiu Targu Jiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.