Concursul ”Bătălia Cărților:Convinge-mă să citesc” aproape de final


Afiș Batalia Carților(2)Concursul de lectură ”Bătălia Cărților” lansat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” în această vară se apropie de final. La unele secțiuni se cunosc deja rezultatele, altele  urmând să fie cunoscute la începutul lunii decembrie așa cum precizează un comunicat al acestei instituții.

Secțiunea ”Cartea Anului” a Concursului de lectură Bătălia Cărților, lansat în luna iulie a.c., destinat copiilor (11-13 ani) şi adolescenţilor (14-18 ani), organizat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, a ajuns la final, cele două cărți care au primit de la participanți colanul cu 5 stele câștigătoare fiind:
– ”Punte spre Terabithia”, autor Katherine Paterson, Editura Corint Junior, 2007 (categoria Copii) și
-”Hoțul de cărți”, autor Markus Zusak, Editura RAO, 2011 (categoria Adolescenți).
Secțiunea „Cea mai bună fișă de lectură” este în proces de jurizare, iar secțiunea Cititorul Anului a ajuns la stadiul confruntărilor argumentative.Turnirul va avea loc în perioada 18 noiembrie – 2 decembrie 2015, într-un spațiu deschis pe pagina de Facebook a Bibliotecii, locul unde participanții vor arunca în luptă argumentele grele, susținătoare ale ideii Convinge-mă să citesc!. Confruntarea va avea ca scop incitarea și a altor combatanți la lectura celor două Cărți ale Anului.
Rezultatele secțiunilor „Cea mai bună fișă de lectură„ și „Cititorul Anului” pentru cele două categorii (copii și adolescenți), vor fi afișate pe pagina de Facebook a Bibliotecii și la sediul instituției, în data de 3 decembrie 2015, iar premierea câștigătorilor se va efectua cu ocazia sosirii lui Moș Nicolae (4 sau 7 decembrie 2015), pentru copii și în cadrul Galei Voluntarilor (15 decembrie 2015), pentru cititorii adolescenți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.