Gratuitate pentru copiii cadrelor didactice


 

DSC00032Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor a votat, în unanimitate, o iniţiativă legislativă care prevede că toţi copiii cadrelor didactice, ai cadrelor didactice auxiliare sau pensionare şi orfanii ai căror părinţi au lucrat în sistemul educaţional să fie scutiţi de la plata taxelor de înscriere la concursurile de admitere în universităţi şi să beneficieze de gratuitate în cămine şi internate.

Veste bună pentru cadrele didactice şi familiile acestora.Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor a votat, în unanimitate, o iniţiativă legislativă care prevede că toţi copiii cadrelor didactice, ai cadrelor didactice auxiliare sau pensionare şi orfanii ai căror părinţi au lucrat în sistemul educaţional să fie scutiţi de la plata taxelor de înscriere la concursurile de admitere în universităţi şi să beneficieze de gratuitate în cămine şi internate, veste anunţată de  deputatul PNL Raluca Turcan.

Deputatul liberal precizează că în Comisia de învăţământ a fost votată, în unanimitate, şi o propunere care vine în sprijinul şcolilor şi al copiilor din zonele izolate unde se va permite formarea grupelor şi a claselor chiar dacă numărul elevilor este sub efectiv.

„Astăzi am demonstrat că drepturile copiilor la educaţie sunt mai presus de apartenenţa politică”, arată deputatul PNL, precizând că cele două proiecte sunt semnate de parlamentari de la toate grupurile.

Sursa: Agerpres

Un gând despre “Gratuitate pentru copiii cadrelor didactice

  1. Serios? Asta ar trebui sa ne faca fericiti? Daca este asa de ce sa nu faca si pentru ceilalti copii gratuit? Ce au in plus fata de ceilalti copiii de profesori? Sunt de acord cu propunerea de a se putea forma clase in locurile izolate si mai putin izolate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.