Gorjul, gazda Olimpiadei Naționale de Limba Engleză


logoGorjul continuă să rămână un centru important al învățământului românesc. Și în acest an, o fază națională de Olimpiadă se va desfășura la Târgu-Jiu. Olimpiada Națională de Limba Engleză se va desfășura în perioada 18-22 aprilie 2016 la Colegiul Național ”Spiru Haret” din Târgu-Jiu.

Potrivit doamnei profesoare Marieta Pavel, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, în perioada 18-22 aprilie 2016 se desfășoară la Colegiul Național ”Spiru Haret” faza națională a Olimpiadei de Limba Engleză. Sunt așteptați la Târgu-Jiu 236 de elevi calificați din toată țara, 44 de profesori însoțitori din partea fiecărui județ și 36 de membri ai Comisiei Central

Cei mai buni elevi din tara la Engleză se vor intrece la Tg-Jiu, manifestare organizată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și în parteneriat cu  Primăria și Consiliul Municipal Târgu-Jiu, Colegiul Național ”Spiru Haret” și Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Sponsorii manifestării sunt CEZ România, Artego, Hotel Anna și Hotel Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.