Reușită caritabilă a elevilor de la CNET


DSC00084DSC00082DSC00075DSC00073DSC00087Joi, 14 aprilie a.c., a avut loc un spectacol caritabil de înaltă ținută. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul campaniei „Fii mai bun, dăruiește!”, printr-un parteneriat între Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu & Asociația „Dăruiește Fericire”, în colaborare cu Asociația „Școala Gorjeană”. Reținem prezența lui Emeric Imre, solist de muzică folk, dar și a  băieților de la trupa „Noaptea Târziu”.

 

Astfel, Elena Pomană, tânăra care a înființat Asociația „Dăruiește Fericire”, a avut parte de o aniversare specială. Chiar de ziua sa, pe 14 aprilie, zeci de liceeni, profesori, soliști, s-au mobilizat și au organizat un spectacol caritabil. Unul dintre scopurile evenimentului a fost acela de colectare a fondurilor pentru realizarea unui Centru de tip respiro la Târgu-Jiu, marele vis al Elenei Pomană, pe care tânăra l-a numit, printre lacrimi, ca fiind „copilul său”. Spectacolul a avut loc la restaurantul de pe Insulița Jiului, iar elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” au fost autorii unui concurs intitulat „Go talent”.

Despre acest spectacol, Elena Pomană a spus participanților:  „Vreau să mulțumesc tuturor organizatorilor, partenerilor, sponsorilor. Îi mulțumesc domnului director de la Polaris, Popa Luis, pentru implicarea sa. A spus ceva foarte frumos la un moment dat și m-a impresionat : «Elena Pomană este o lecție de viață. Să vedem câți o învață și câți rămân corigenți». Acest lucru pe mine m-a făcut mândră, să știu că că sunt apreciată de cineva care știe cu adevărat ce înseamnă omenia. Cât despre eveniment pot să vă spun că a avut loc printr-o întâmplare foarte frumoasă, cu ajutorul profesorului Andrei Popete Pătrașcu căruia i-am oferit și distincția de Ambasador al Fericirii și mă bucur foarte mult că am avut această onoare, pentru mine înseamnă mult care își doresc și cred în proiectele pe care Asociația «Dăruiește Fericire» vrea să le desfășoare pe viitor. Eu cred foarte mult în visele mele și am pus tot sufletul în ceea ce privește dorința de a realiza un Centru Respiro la Târgu-Jiu, pentru mine este copilul meu, faptul că eu nu am putut și nu pot să am copii mă face să lupt pentru acest vis și îmi doresc să fie realizat acest centru cu viziunea mea, este greșit să îi iei visul unui om și să îl calci în picioare”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul campaniei „Fii mai bun, dăruiește!”, printr-un parteneriat între Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu & Asociația „Dăruiește Fericire”, în colaborare cu Asociația „Școala Gorjeană”. Prezent a fost și Emeric Imre, solist de muzică folk, iar amfitrioni băieții de la trupa „Noaptea Târziu”. Activitatea Asociației „Dăruiește Fericire” poate fi susținută și prin donații în unul din conturile deschise la BCR: RO29RNCB0149149799710002 EURO sau RO56RNCB0149149799710001 RON.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.