Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, cel mai bun din ţară la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară


PremianteOlimpiada Naţională de Industrie Alimentară, găzduită în acest an de Sibiu, a fost câştigată de două eleve ale Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”. Maria Mirabela Gordin(locul I) şi Gabriela Nichifor(locul II) au luat medaliile cele mai strălucitoare ale ediţiei din acest an a Olimpiadei de Industrie Alimentară.

Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară a constat în două probe, una teoretică şi una practică. Rezultatul final a fost obţinut din notele primite la proba scrisă, care a durat trei ore, şi proba teoretică. Aceasta a constat în realizarea unei analize a unui produs alimentar. Ambele câştigătoare sunt eleve la profilul tehnician analize produse alimentare şi doresc să urmeze o facultate în domeniul industriei alimentare.

Profesoara care le pregăteşte pe cele două eleve care au obţinut premiile I şi II la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară de la Sibiu, Carmen Vulpe, a declarat pentru ŞCOALA GORJEANĂ: „Anul acesta gazda noastră a fost  Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum“ din Sibiu. Elevele pregătite de mine, Maria Mirabela Gordin şi Gabriela Nichifor s-au clasat pe primele două locuri la Olimpiadă, câştigătorii au primit premii în bani de la MENCS şi tablete de la un sponsor.”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.