Performanţă la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu


Şcoala Gimnazială "Alexandru Ştefulescu"

Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu” a obţinut şi anul acesta rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare desfăşurate la nivel naţional.Elevii noştri s-au clasat pe locuri foarte bune, întorcându-se cu premii, obţinute prin muncă, disciplină, ambiţie si inteligență.

Moţa Theona, elevă în clasa a VIII-a C, a reuşit o performanţă deosebită, cea mai importantă din istoria școlii, Premiul al II- lea la Olimpiada Națională de Istorie, desfăsurată în acest an la Brăila. Fire ambiţioasă, extrem de perseverentă si serioasă, Theona a demonstrat că istoria este o mare pasiune. Această olimpiadă a reprezentat pentru ea momentul în care a trăit cel mai frumos sentiment intelectual, acela al satisfacţiilor rezultate din munca, valoarea şi talentul său.

Profesorul coordonator Popescu Aurel, a susţinut-o, încurajat-o si pregătit-o pentru a putea performa la înalt nivel. Amândoi au alcătuit o echipă câştigătoare. S-a demonstrat, astfel, că avem posibilitatea să oferim elevilor noştri accesul la un învăţământ de calitate, performant și că avem profesori ce scriu biografia unei şcoli.

Sensibilitate, tinereţe, beatitudine, iată stări care-i caracterizează pe elevii participanţi la Olimpiada de Limba şi Literatura Română şi Olimpiada ,,Lectura ca abilitate de viaţă” desfăşurate la Vâlcea, în perioada 16-20 aprilie. Blidea Ştefania, elevă în clasa a VI-a B, profesor coordonator Frîntu Maria, confirmă şi anul acesta ambiţia, pregătirea, seriozitatea obţinând Premiul Special la Olimpiada de Limba şi Literatura Română. Elevul Popescu Mihnea, clasa a VIII-a E, profesor coordonator Manta Gianina, a demonstrat că este capabil să folosească lectura în vederea dezvoltării personale obţinând Premiul Special la Olimpiada ,,Lectura ca abilitate de viaţă”.

Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Alexandru Ştefulescu” au confirmat buna pregătire la educaţie tehnologică şi religie, reuşind să bifeze succese remarcabile. Ceapă Andrada, clasa a VII-a, coordonator profesor Troi Ileana, a participat la Olimpiada de Educaţie Tehnologică, desfăşurată la Iaşi, în perioada 18-23 aprilie. Eleva Petrariu Delia din clasa a VII-a, coordonată de profesor Trică Iuliana a participat la Olimpiada de Religie(Timişoara, 16-22 aprilie).

Echipa de fotbal-băieţi, clasele I-IV, a reuşit la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar ,,Fotbal pe teren redus”, obţinând locul al II- lea la faza zonală- Oltenia, care a avut loc la Caracal, în ziua de 18 februarie 2016. Echipa este antrenată de profesor Botea Ana şi este alcătuită din elevii: Giorgi Darius(clasa a IV-a A), Probaj Alexandru(clasa a IV-a B), Geană Nicolas(clasa a IV-a B), Opriţescu Cosmin(clasa a IV-a B), Şomăcescu Tudor(clasa a IV-a C), Ţaiga Ianis(clasa a IV-a D), Călin Dănuţ (clasa a III-a B), Poenaru Andrei(clasa a III-a C), Deaconu Mihai(clasa a II-a B).

Aceste rezultate remarcabile certifică, încă o dată, valoarea Şcolii Gimnaziale ,,Alexandru Ştefulescu”, o scoală de elită, cu elevi si cadre didactice care scriu istorie, demonstrând că prezentul, ca și trecutul ne obligă să rămânem în vârf.

A scrie despre şcoala în care eşti dascăl reprezintă un motiv de mândrie, dar şi o datorie. Personal, nu ostenesc să mă bucur de împlinirea sufletească pe care o trăiesc alături de colegii mei, atunci când elevii noştri ajung pe podium și fac cunoscut numele școlii la nivel național.

Prof. Maria Frântu

 

 

 

2 gânduri despre “Performanţă la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu

  1. Pingback: Performanţă la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu – Cea mai buna educatie pentru tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.