Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu la Târgu-Jiu


Câştigătorii de la Moscova din 2014, elevul Dumitru Călugăru primul din dreapta

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Universitatea „Constantin Brâncuşi”  din Târgu-Jiu Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu. Manifestarea a avut loc la finele săptămânii trecute.

Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu a fost structurat pe două secțiuni, respectiv Biologie Animală și Biologie Vegetală, înscriindu-se 34 de elevi din țară, alături de profesorii de biologie însoțitori.
La acest eveniment științific au participat Traian Șăitan – Inspector General în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, precum și șapte membri ai comisiei centrale – cadre didactice la Universitatea din Craiova. „Cele mai bune comunicări științifice vor fi premiate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Totodată, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va acorda un premiu special, iar Banca Comercială Română zece premii speciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie s-a desfășurat la Sediul Rectoratului, în Amfiteatrul 016 al Facultăţii de Inginerie și Dezvoltare Durabilă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s