Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu la Târgu-Jiu


Câştigătorii de la Moscova din 2014, elevul Dumitru Călugăru primul din dreapta

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Universitatea „Constantin Brâncuşi”  din Târgu-Jiu Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu. Manifestarea a avut loc la finele săptămânii trecute.

Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu a fost structurat pe două secțiuni, respectiv Biologie Animală și Biologie Vegetală, înscriindu-se 34 de elevi din țară, alături de profesorii de biologie însoțitori.
La acest eveniment științific au participat Traian Șăitan – Inspector General în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, precum și șapte membri ai comisiei centrale – cadre didactice la Universitatea din Craiova. „Cele mai bune comunicări științifice vor fi premiate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Totodată, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va acorda un premiu special, iar Banca Comercială Română zece premii speciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie s-a desfășurat la Sediul Rectoratului, în Amfiteatrul 016 al Facultăţii de Inginerie și Dezvoltare Durabilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.